Leren golfen regio Breda

Heb je altijd al willen leren golfen? Of golf je al, maar wil je bepaalde technieken of vaardigheden beter onder de knie krijgen? Kies voor de Golf Academy van Golfpark De Turfvaert, een prachtige golfbaan in de directe omgeving van Breda. Vanuit onze golfschool bieden wij golflessen op ieder niveau. Lees hier meer informatie en raak enthousiast!

Ontdek onze 18 holes Inland Linkscourse

Golfen bij Golfpark De Turfvaert staat voor golfen in de ongerepte Brabantse natuur. Onze karakteristieke 18 holes Inland Linkscourse biedt weidse uitzichten, glooiende fairways, verraderlijke roughs, ruwe bunkers en mooie greens. Onze golfbaan is geïnspireerd op de klassieke golfbanen uit Engeland. De baan is geschikt voor ervaren golfers én beginnende golfers. Ben je een beginnende golfer, dan leer je de fijne kneepjes van het golfen met behulp van onze Golf Academy.
 

Golflessen op ieder niveau

De golfprofessionals van de Golf Academy helpen jou om (beter) te leren golfen. Wij bieden diverse lesprogramma’s, toegespitst op jouw niveau en leerdoelen. Er zijn lesprogramma’s die individueel worden gegeven, maar er zijn ook inloop groepslessen. In alle golflessen schenken wij speciale aandacht aan plezier in het spel, het leren van de juiste basistechnieken en lessen op jouw tempo en niveau. En wil je je GVB (Clubhandicap 54) halen? Kies voor het Turfvaert Golfpaspoort. Met dit lesplan kun je binnen 5 golflessen je eerste stappen op de golfbaan zetten. Na 15 lessen ben je klaar voor de Grote Baanpermissie en het theorie-examen.
 

Bezoek onze golfbaan

Enthousiast geworden over de golflessen en de Golf Academy van Golfpark De Turfvaert? Neem contact met ons op voor meer informatie óf boek een vrijblijvende kennismakingsles voor slechts € 20. Tijdens de kennismaking leer je onze golfbaan en onze golfschool kennen. Graag tot ziens!

Good to know

Download hieronder een aantal belangrijke zaken

 • Scorekaart

  Wit, geel, blauw en rode tees
 • Baanreglement

  Download hier het baanreglement
 • Handicap dames

  Download hier de handicaplijst
 • Handicap heren

  Download hier de handicaplijst
 • Local Rules

  Bekijk hier de lokale regels