Meeùs

Verder met Meeùs
Meeùs is dé verzekeringsadviseur die u echt verder helpt. Ons advies stemmen we af op uw situatie. Wat vindt u belangrijk? Wat zijn uw doelstellingen en die van uw bedrijf? Via welke weg wilt u deze bereiken? Wij helpen u om mogelijke risico’s te zien, te voorkomen en te verzekeren. Niet alleen als het gaat om uw onderneming of organisatie, maar ook privé. Dat regelen wij graag voor u. Zodat u daar geen omkijken naar heeft. Met Meeùs komt u verder.

Met ongeveer 72.000 zakelijke en 300.000 particuliere klanten behoort Meeùs tot de top 3 verzeke­rings­adviseurs in Nederland.

Thuis in uw sector
Risico’s verschillen per sector. Maatwerk is dan ook eerder regel dan uitzondering. Standaard ver­ze­keringsoplossingen voldoen zelden om specifieke risico’s af te dekken. Daarom werken wij zoveel mogelijk met sectorteams. Door deze focus ontwikkelen we gericht kennis en expertise. En zijn we op de hoogte van ontwikkelingen en actuele wet- en regelgeving. We spreken dus uw taal en begrijpen uw problemen. Dat is wel zo prettig.

Ook voor uw privézaken
Als u uw verzekeringszaken voor uw bedrijf goed geregeld heeft, wilt u dat toch ook voor u persoon­lijk? Via Meeùs regelt u al uw particuliere verzekeringen snel en gemakkelijk. Van inboedel tot zorg, van reis tot rechtsbijstand, van zeilboot tot camper en van auto tot gehoorapparaat. Ook met uw pensioen, zorgverzekering en hypotheek helpen onze ervaren en erkende adviseurs u graag verder. Het zijn belangrijke financiële beslissingen waarover we u graag persoonlijk adviseren. En die we vooral goed regelen. Collectief verzekeren kan ook. U profiteert dan via uw werkgever of vereniging samen met uw gezin van korting op verzekeringen.