Golfspecifieke protocol

De Turfvaert

Lees hier het golfspecifieke protocol van De Turfvaert.

Wij zorgen dat jullie kunnen golfen, zorgen jullie dat wij open blijven?

Golfspecifieke protocol (gewijzigd op 15 januari 2022)
Dit zijn onze aangepaste maatregelen die wij én jullie moeten hanteren:

 • gebruik zoveel mogelijk digitale scorekaarten via de app GOLF.NL;
 • ga voorafgaand aan het bezoek thuis naar het toilet;
 • volg de regels van het RIVM
  - houd 1,5 meter afstand;
  - blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging
  (vanaf 38 C°);
  - blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (tot 38 C°) en/of benauwdheidsklachten;
 • was voor en na het golfen je handen, minimaal 20 seconden;
 • vermijd fysiek contact met andere golfers en hun spullen;
 • bunkerhark en vlaggenstok mogen (op eigen risico) aangeraakt worden;
 • het dragen van een mondkapje is verplicht in openbare binnenruimtes (receptie, toiletten in de lounge, kleedkamers, lockerruimte).
 • volg de aanwijzingen van het personeel.

Scorekaarten
Gebruik zoveel mogelijk een digitale scorekaarten. Je digitale scorekaarten kun je via de app GOLF.NL invullen. Vul tijdens het spelen eenvoudig je scorekaart in en zie na het afronden van een qualifying ronde direct het effect op je handicap. Log in met je naam, NGF-nummer en gebruik de barcode die te vinden is aan de achterkant van je NGF-pas.

De online ingevoerde qualifying scorekaarten worden na het afronden van je golfronde doorgestuurd naar jouw golfclub, zodat de administratie volledig en synchroon is. De qualifying scorekaarten die je invoert in de GOLF.NL app gelden dus voor je handicap.

In verband met zorgen over het uitwisselen van scorekaarten mogen commissies er tijdelijk voor kiezen om manieren voor het noteren van scores te accepteren die niet strikt overeenkomen met regel 3.3b. Bekijk op de website van NGF de regelaanpassing.

Reserveren (gewijzigd 08 november 2021)
Reserveren is digitaal, telefonisch of mondeling via de receptie mogelijk.

Wij werken samen met www.ikgagolfen.nl. Via deze website kun je makkelijk een starttijd of een golfles reserveren. Wij adviseren deze website te openen op een laptop of computer en niet via je telefoon. 

Maak een eigen account aan met een eigen wachtwoord. Leden en speelrechthouders kunnen hun lidmaatschap en/of speelrecht koppelen aan dit account d.m.v. je lidcode in te voeren. 

Heb je nog vragen bij het maken van een reservering? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Telefonisch kun je ook een reservering maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur (weekenddagen tot 16.30 uur).
Ons telefoonnummer: 076 596 83 54.

Het is ook mogelijk om mondeling een reservering te maken via de receptie. Dit kan zijn een reservering ter plekke of voor in de toekomst. Wij verzoeken jullie om rekening te houden met eventuele drukte bij de receptie. Golfers met een reservering die zich komen aanmelden gelieve voorrang te geven.

Het dragen van een mondkapje is verplicht in openbare binnenruimtes.

Receptie en kleedkamers
De receptie is geopend tussen 08.00 en 17.00 uur (op weekend- en feestdagen geopend tot 16.30 uur).

Één persoon moet de gehele flight aanmelden. De balie is voorzien van een looproute en van 1,5 meter afstand voorzieningen.

We vermijden zoveel mogelijk contactmomenten. Reserveer bij voorkeur je startijd digitaal via www.ikgagolfen.nl of telefonisch.

Betalingen gaan bij voorkeur per pin. Bij de receptie is desinfectiegel aanwezig voor extra hygiëne. 

De kleedkamers zijn op eigen risico geopend.

Het dragen van een mondkapje is verplicht in openbare binnenruimtes.

Lockerruimte & toilet geopend
De lockerruimte is geopend. Zorg ervoor dat je golfspullen van andere golfers niet aanraakt. In deze ruimte is desinfectiegel aanwezig voor extra hygiëne.

De toiletten in het clubhuis zijn geopend. De dagelijkse reiniging is terug te lezen op een hygiëne-lijst. Bij de toiletten is desinfectiegel aanwezig voor extra hygiëne. Ga voorafgaand aan het bezoek thuis naar het toilet.

Het dragen van een mondkapje is verplicht in openbare binnenruimtes.