Vernieuwde website www.ikgagolfen.nl

Online reserveren is mogelijk via www.ikgagolfen.nl. Deze website is sinds maandag 16 mei vernieuwd.

Lees hieronder verder wat er is veranderd.

Aanpassingen

Je kunt vanaf heden inloggen met je e-mail adres. Alleen een voor- of achternaam is niet voldoende

Let op! Het email adres van elke gebruiker moet uniek zijn, het kan dus zijn dat echtparen die gebruik maken van een gezamenlijk e-mailadres niet kunnen inloggen. De oplossing is het toevoegen van een ander e-mailadres in één van de accounts.

De lay-out van de website is veranderd. Dit is voor iedereen even wennen. Zorg ervoor dat je de juiste selectie maakt voor het maken van een reservering: golfbaan, aantal spelers, aantal holes en datum.

Reserveren van een starttijd

Op jouw home pagina zie je jouw gemaakte reserveringen terug. Op deze pagina zie je ook een hele grote plus (+) staan. Zodra je hierop drukt kun je de gewenste golfbaan, aantal spelers, aantal holes en datum selecteren. Zorg er uiteraard wel voor dat je deze starttijd bevestigd. Jouw gemaakte online-reservering krijg je ter bevestiging in je mailbox. 

Lees hieronder verder voor het maken van een reservering van een golfles of wedstrijd van De Rijsbergse Golfclub De Turfvaert.

Reserveren van een golfles

Op de vernieuwde website van ikgagolfen.nl is er nog geen mogelijkheid om online een golfles te reserveren. Dit kun je wel doen via onze website: http://www.deturfvaert.nl/golfles-inplannen.

Ook kun je telefonisch een reservering maken voor een golfles. Bel naar 076 5968354.

Wedstrijdkalender

Er is op dit moment via de vernieuwde website van ikgagolfen.nl helaas geen mogelijkheid om de wedstrijdkalender te bekijken of je in te schrijven voor de activiteiten van De Rijsbergse Golfclub De Turfvaert

Via onze website is er wel de mogelijkheid om de wedstrijdkalender te bekijken en je in te schrijven. Gebruik hiervoor de volgende link: http://www.deturfvaert.nl/reserveer-je-starttijd

Je kunt ook, tijdelijk, de volgende website gebruiken: http://www2.ikgagolfen.nl.
Via deze link log je in op de oude versie.