Zeg het met Duiten

We zitten nog middenin de zomer, maar toch kijken we ook al naar de feestmaand december. Bedank je medewerkers met een kerstcadeau dat ze zelf kiezen op een geschenkenmarkt! Dat kan tijdens de Verzamelduitenmarkt op 16 en 17 december 2019 op Golfpark De Turfvaert.

Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen, betalen met Duiten en nemen direct het cadeau of de cadeaus mee naar huis. Natuurlijk in combinatie met een hapje en drankje en vooral het gezellig samen zijn met collega’s.Dit alles uiteraard in kerstsfeer.

Op de Duitenmarkt mogen medewerkers zelf hun geschenk(en) uitkiezen. Ze betalen met de Duiten (waarde wordt bepaald door de werkgever) en nemen hun geshopte cadeaus direct mee! Hoe de Duitenmarkt er voor jouw organisatie uitziet is afhankelijk van vele factoren: het aantal medewerkers, het te besteden bedrag, het arrangement, het aantal kraampjes, de shoptijden, de aankleding en nog veel meer. Er is zoveel mogelijk!

Speciaal voor Zeg het met Duiten hebben wij een 4-, 5- of 6-gangen walking diner samengesteld. Een walking dinner bestaat uit meerdere kleine gerechten en wordt 'lopend' geserveerd. In de brasserie zijn zit- en staanplaatsen aanwezig.

Tijdstip van het culinaire programma wordt in overleg samen met jullie en de organisatie van Zeg het met Duiten bepaald.

Wil jij gebruik maken van dit unieke concept? Neem contact op met de organisatie Zeg het met Duiten via info@zeghetmetduiten.nl.