QNP ICT & TELECOM Professionals

De historie van QNP begint in 1990 in Zundert. Ruim twee decennia lang staat het leveren van topkwaliteit op ICT-gebied centraal. Door de groei is QNP in december 2017 verhuisd naar het Rithmeesterpark in Breda.

QNP wordt geleid door Theo van Rijen en Henry de Bruijn. Twee ondernemers pur sang die hun passie voor kwaliteit hebben verankerd in de DNA van QNP.
Ze worden gedreven door technologie die klanten in staat stelt beter, fijner en sneller te werken. QNP is een organisatie met een platte structuur. De lijnen zijn kort en iedereen is bereikbaar en benaderbaar. Dat geldt voor onze klanten én medewerkers. QNP heeft een team met een missie. Die missie spreekt voor zich; klanten tevreden stellen. Door uitdagingen aan te pakken, problemen op te lossen of liever te voorkomen met innovatieve ICT-oplossingen.
Daar staan wij voor en daar gaan wij voor!

Bij QNP vindt u echt alles, het complete alfabet op ICT- en telecomgebied voor MKB bedrijven en zorginstellingen. Bellen, mailen, faxen, scannen, verzenden, infra, Cloud, internet, opslag, beheer, security; alles wat u kunt bedenken en meer, leveren we. Producten en diensten die we leveren met een afgewogen advies. Een advies en een oplossing waarmee u vooruit kunt. Liefst jaren en jaren.

 

Contactgegevens

Henry de Bruijn, Directeur

Rithmeesterpark 60, 4838 GZ, Breda
Telefoon: 076-5975000
Mail: info@qnp.nl
www.qnp.nl