Wat kost golfen per jaar?

Wil je golfen op een prachtige golfbaan in de buurt van Roosendaal en Breda? Maak jouw keuze voor Golfpark De Turfvaert. Onze golfbaan is vriendelijk voor de beginnende golfer en uitdagend voor de geoefende speler. Daarnaast hanteren wij zeer aantrekkelijke prijzen. Lees hier wat golfen bij Golfpark De Turfvaert per jaar kost.

Keuze uit zes speelrechten

Bij Golfpark De Turfvaert kan je kiezen uit diverse speelrechten – ook wel speelrechten genoemd. Bekijk hieronder een opsomming met onze speelrechten én de kosten per speelrecht (op jaarbasis):
 

  • Test Our Best: € 425 per jaar
  • Easy Golfcard: € 650 per jaar
  • 9 holes Golfcard: € 850 per jaar
  • Golfcard weekdays: € 995 per jaar
  • 18 holes Leisurecard: € 1.090 per jaar
  • 18 holes Golfcard: € 1.245 per jaar
     

Tarieven greenfee

Naast de zes verschillende vormen van speelrecht, kan je bij Golfpark De Turfvaert terecht als greenfee-speler. Van maandag t/m vrijdag betaal je voor 9 holes € 38,00 en voor 18 holes € 59,00. In het weekend en op feestdagen betaal je voor 9 holes € 42,50 en voor 18 holes € 64,00. Deze prijzen zijn geldig voor het zomerseizoen 2020 (1 maart t/m 14 november 2020). Daarnaast kan je bij Golfpark De Turfvaert gebruikmaken van verschillende golfarrangementen: deze zijn beschikbaar tegen een zeer gunstige prijs.
 

Contact met Golfpark De Turfvaert

Bij Golfpark De Turfvaert golf je middenin het Brabantse natuurschoon. De golfbaan biedt weidse uitzichten, glooiende fairways, verraderlijke roughs, ruwe bunkers en mooie greens in Engelse stijl.

Wil je meer weten over onze golfbaan én over onze tarieven? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!