Captura Sport B.V.

Captura sport

Gestart in 1956 als de Rubber Canvas Or (=goud) gymschoen, is RUCANOR uitgegroeid tot een groep van bedrijven onder de noemer Captura Sport. Onze groep richt zich met 150 medewerkers nog steeds op een sportieve doelgroep die graag buiten sport en recreëert.

Binnen Captura Sport zijn een aantal onderdelen te onderscheiden:

Wholesale

Hieronder vallen onze eigen merken Rucanor, Papillon, Maupiti en Arbaer. De producten van deze merken worden door ons eigen ontwerpteam getekend en geproduceerd. Vanuit Dordrecht worden deze producten daarna gedistribueerd over meer dan 3500 retailers in Europa.

Retail

Vier eigen winkels zijn onderdeel van de groep. Dit zijn drie Foris Sport & Outdoor winkels in Ridderkerk, Gouda en Delft. Daarnaast een Giga-Bikes winkel die gevestigd is in Tilburg, waar klanten op 1200m2 alles kunnen vinden op fietsgebied.

Teamsport

REACT Teamsport is partner van 80 sportverenigingen en bedrijven die op ons vertrouwen voor de (sport)kleding van alle leden en medewerkers. Dit zowel met onze eigen merken als met alle andere grote sportmerken.

E-commerce

Vanuit Bladel heeft Foris vijf grote webwinkels die “Alles voor een sportief buitenleven” bieden. Van (elektrische) fietsen tot trampolines en uiteraard sport& casual producten. Een belangrijk onderdeel is ook fietslease, waarbij bedrijven een fiscaal aantrekkelijke oplossing wordt geboden voor hun mobiliteitsvraagstuk. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Erwin Drenth.

Contactgegevens:

Erwin Drenth
CCO Captura Sport
T: 0180 – 331 700
E: erwin.drenth@foris.nl