Golf Circle De Turfvaert

Samenwerking met 5 golfclubs/banen in de omgeving

Met het Golf Circle-initiatief bieden wij onze leden graag de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op andere banen te spelen. En dat zonder er ver voor te moeten rijden, want de aangesloten golfbanen liggen alle in onze regio.

Deelname is mogelijk als je volwaardig lid bent van de Rijsbergse Golfclub én een 9 of 18 holes speelrecht hebt bij Golfpark de Turfvaert. Je betaalt per jaar een bijdrage van € 49,50. Er wordt geen korting verleend wanneer deelname later in het lopend kalenderjaar wordt aangegaan.

De leden van de Golf Circle kunnen, met een maximum van 4 keer per jaar, op elk van de aangesloten banen spelen voor een vast greenfee tarief van slechts € 27,50 per bezoek (tarief 2024). Het maakt daarbij niet uit of je 9 of 18 holes speelt. En, niet onbelangrijk, dit vaste tarief geldt ook voor de weekenden.

Je hebt op de andere golfbanen dezelfde rechten als greenfeespelers op de betreffende baan (raadpleeg voor de rechten en plichten de website van de betreffende golfclub/baan).

Reserveringsregels voor Golf Circle leden bij De Turfvaert:

  • Men kan maximaal 28 dagen vooruit reserveren.
  • Men kan telefonisch een starttijd reserveren o.v.v. Golf Circle.
  • Tijdens golfwedstrijden of andere groepsreserveringen (meer dan 8 personen) kan er geen gebruik worden gemaakt van het Golf Circle greenfee tarief.
  • Leden Golf Circle hebben geen recht op een exclusieve flight, er kunnen golfers worden bijgeboekt.

Iedere deelnemer ontvangt een Golf Circle-pas. Op de ontvangende golfbaan identificeer je je met jouw Golf Circle-pas en/of NGF-pasje met daarop de vermelding golfcircle 2024. Er kan tevens gevraagd worden naar een geldig identiteitsbewijs.

De Golf Circle is een initiatief van de golfclubs/banen Cromstrijen, Princenbosch, Millennium, De Goese en De Turfvaert.