Greenfee voordelen

U profiteert bij Golfpark De Turfvaert van diverse greenfee-voordelen. Hieronder ziet u welke voordelen dat zijn.

Funflight

Zonder extra kosten gezellig samen eten na je ronde golf? Met 4 personen golfen is gratis eten. Indien je een flight voor 4 personen reserveert (18 holes), betaal je slechts 4 x greenfee en geniet je samen met je 3 mede-flightgenoten van een gratis daggerecht. Heerlijk na een dagje golf! Dit aanbod geldt niet in combinatie met acties en niet voor groepsreserveringen (meer dan 8 personen).


Introduceren

Ben je lid en wil je vrienden of familie kennis laten maken met De Turfvaert? Klik hier voor onze introductietarieven.


ANWB Golf & United Golfclub

Golfpark De Turfvaert geeft leden van ANWB Golf en leden van United Golfclub 10% korting op de greenfee. Deze korting wordt gegeven op het normale greenfee-tarief op week- en weekenddagen.
 

PBGC

Golfpark De Turfvaert is aangesloten bij Open Golf Club. Leden van Premium Belgium Golf Courses (PBGC) krijgen bij De Turfvaert 35% korting op de greenfee. Deze korting wordt gegeven op het normale greenfee-tarief op week- en weekenddagen.
 

Open Golf Club

Golfpark De Turfvaert is aangesloten bij Open Golf Club. Leden van Open Golf Club krijgen bij De Turfvaert 25% korting op de greenfee. Deze korting wordt gegeven op het normale greenfee-tarief op week- en weekenddagen.