Greenfee voordelen

U profiteert bij Golfpark De Turfvaert van diverse greenfee-voordelen. Hieronder ziet u welke voordelen dat zijn.

Funflight

Zonder extra kosten gezellig samen eten na je ronde golf? Met 4 personen golfen is gratis eten. Indien je een flight voor 4 personen reserveert (18 holes), betaal je slechts 4 x greenfee en geniet je samen met je 3 mede-flightgenoten van een gratis daggerecht. Heerlijk na een dagje golf! Dit aanbod geldt niet in combinatie met acties en niet voor groepsreserveringen (meer dan 8 personen).

 

Koop je Flight in de winter

Samen golfen en na het golfen heerlijke erwtensoep. Maak gebruik van de Winter Koop je Flight:
Met 4 personen 9 of 18 holes golfen voor slechts € 114,00 inclusief heerlijke huisgemaakte erwtensoep! 
De starttijden kunnen gereserveerd worden op doordeweekse dagen. Deze actie is geldig van 15 november t/m 31 december 2017 en niet geldig i.c.m. andere acties en met meer dan 8 personen.

 

Introduceren

Ben je lid en wil je vrienden of familie kennis laten maken met De Turfvaert? Klik hier voor onze introductietarieven.

 

ANWB Golf & United Golfclub

Golfpark De Turfvaert geeft leden van ANWB Golf en leden van United Golfclub 10% korting op de greenfee. Deze korting wordt gegeven op het normale greenfee-tarief op week- en weekenddagen.

 

PBGC

Golfpark De Turfvaert is aangesloten bij Open Golf Club. Leden van Premium Belgium Golf Courses (PBGC) krijgen bij De Turfvaert 35% korting op de greenfee. Deze korting wordt gegeven op het normale greenfee-tarief op week- en weekenddagen.

 

Open Golf Club

Golfpark De Turfvaert is aangesloten bij Open Golf Club. Leden van Open Golf Club krijgen bij De Turfvaert 25% korting op de greenfee. Deze korting wordt gegeven op het normale greenfee-tarief op week- en weekenddagen.

 • Funflight

  Zonder extra kosten gezellig samen met 4 personen eten na je ronde golf? Het kan!

  vanaf € 3750
 • Eendaags golfarrangement

  9 of 18 holes, uitgebreid met lunch, daggerecht of driegangenmenu in onze brasserie of op het terras.

  vanaf € 3050
 • Meerdaags golfarrangement

  Voor zowel de golfers als niet-golfers hebben wij samen met Hotel Princeville, Hotel De Korenbeurs en Hotel De Reiskoffer een meerdaags arrangement samengesteld.

  vanaf € 20450
 • Golden Tulip Hotel de Reiskoffer in Bosschenhoofd

  Al twintig jaar is Hotel De Reiskoffer een volledig zelfstandig hotel en aangesloten bij Golden Tulip Hotels Inns & Resorts een prachtige locatie om zowel de zakelijke- als de weekendgast welkom te heten.

  vanaf € 10900