Golfbaan Breda

Golfpark de Turfvaert

Heb je interesse in golfen en zoek je een leuke golfbaan waar jij uitgedaagd wordt en waar de sfeer goed is? Een golfbaan waar leuke mensen golfen en waar je heerlijk kunt ontspannen in de prachtige Brabantse natuur? Maak kennis met Golfpark De Turfvaert, een 18 holes Inland Linkscourse in Rijsbergen (nabij Breda). 

Golfbaan in Britse stijl

Maak kennis met Golfpark De Turfvaert, een golfbaan in de Brabantse plaats Rijsbergen. De golfbaan is een 18 holes Inland Linkscourse: dit betekent dat de golfbaan een kopie is van de beroemde, klassieke golfbanen in Engeland. Kom bij ons golfen en geniet van weidse uitzichten, glooiende fairways, verraderlijke roughs, ruwe bunkers en mooie greens. De golfbaan is vriendelijk voor de beginnende golfer en uitdagend door de meer geoefende speler. Kortom, voor iedere type golfer biedt Golfpark De Turfvaert een bijzondere golfervaring.

De faciliteiten van onze golfbaan

Je kunt bij Golfpark De Turfvaert terecht voor vele extra’s. Zo bieden wij niet alleen een unieke 18 holes Inland Linkscourse: wij beschikken ook over prachtige oefenfaciliteiten en een zeer actieve en gezellige businessclub. De zakelijke mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast kun je bij onze golfbaan kiezen voor interessante golflessen en arrangementen, inspirerende golfclinics en competitieve golfwedstrijden. En wil je jouw golfronde afsluiten met een kop koffie, high beer of high wine óf een bijzonder diner, dan kun je terecht bij onze brasserie. De brasserie kan ook afgehuurd worden voor bruiloften, jubilea en andere feestgelegenheden.
 

Contact opnemen met Golfpark De Turfvaert

Wil je meer weten over onze golfbaan in de buurt van Breda? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers lichten de mogelijkheden aan je toe en vertellen meer over de faciliteiten. Graag verwelkomen wij jou op onze golfbaan voor een nadere kennismaking. Graag tot ziens bij Golfpark De Turfvaert!

Good to know

Download hieronder een aantal belangrijke zaken

 • Scorekaart

  Wit, geel, blauw en rode tees
 • Caddiebook

  Download het caddiebook
 • Baanreglement

  Download hier het baanreglement
 • Handicap dames

  Download hier de handicaplijst
 • Handicap heren

  Download hier de handicaplijst
 • Local Rules

  Bekijk hier de lokale regels