Golfbaan regio Roosendaal

Ben je woonachtig in Roosendaal of omgeving en zoek je een toegankelijke en mooie golfbaan waar je een balletje kan slaan? Kies voor Golfpark De Turfvaert in Rijsbergen! De golfbaan biedt zicht op de Brabantse natuur en is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde golfers. Lees hier meer informatie en raak enthousiast!

Ontdek onze 18 holes Inland Linkscourse

Maak kennis met Golfpark De Turfvaert, een 18 holes Inland Linkscourse in de Brabantse plaats Rijsbergen (nabij Roosendaal). De golfbaan is een kopie van de bekende klassieke golfbanen in Engeland. De baan biedt weidse uitzichten, glooiende fairways, verraderlijke roughs, ruwe bunkers en mooie greens. Meer weten over onze golfbaan? Bekijk op onze website een legenda met uitleg per hole. Daarnaast beschikt Golfpark De Turfvaert over uitgebreide oefenfaciliteiten, zoals een driving range, oefengreen, fairwaybunker en twee oefenbunkers.
 

Overige faciliteiten Golfpark De Turfvaert

Golfpark De Turfvaert biedt niet alleen de mooiste 18 holes baan en uitdagende oefenfaciliteiten: wij beschikken ook over tal van andere faciliteiten. Wij hebben een eigen golfschool (De Turfvaert Golf Academy), een actieve businessclub en wij bieden zakelijke klanten de mogelijkheid om vergaderzalen te huren. Daarnaast serveren wij in Brasserie De Turfvaert lunches, diners, high wines en high beers. En vier je binnenkort een bruiloft, jubileum, verjaardag, personeelsfeest of netwerkbijeenkomst? Onze locatie is de perfecte plek voor feesten en partijen!


Bezoek onze golfbaan in Rijsbergen

Wil je meer weten over onze golfbaan? Bekijk de informatie op onze website óf neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers lichten de mogelijkheden aan je toe en vertellen meer over de faciliteiten. Uiteraard kun je ook een prive-les boeken. Tot ziens!

Good to know

Download hier een aantal belangrijke zaken

 • Scorekaart

  Wit, geel, blauw en rode tees
 • Caddiebook

  Download het caddiebook
 • Baanreglement

  Download hier het baanreglement
 • Handicap dames

  Download hier de handicaplijst
 • Handicap heren

  Download hier de handicaplijst
 • Local Rules

  Bekijk hier de lokale regels