Golfclinic Breda

bij Golfpark de Turfvaert

Wil je met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties een bijzonder dagje uit beleven? Een dag waarop jullie jullie gezamenlijk een sportieve activiteit beoefenen? Kies voor de golfclinics van Golfpark De Turfvaert! Wij zijn een golfclub in Rijsbergen, gelegen tussen Breda en Roosendaal. Lees hier meer over de mogelijkheden van onze golfclinics.

Uitje voor collega’s, vrienden of familie

Kies voor een golfclinic van Golfpark De Turfvaert en leer op een leuke en laagdrempelige manier de golfsport kennen. Je kunt kiezen uit golfclinics van 1 tot 3,5 uur en alles daartussenin. Onze golfprofessionals beginnen de clinic met het geven van uitleg. Je leert meer over de basisprincipes van het golfen, zoals de houding en de positie van de golfclub. Hierna ga je aan de slag met het praktische gedeelte: het putten, chippen en swingen. Bij de langere golfclinics kun je alle opgedane kennis gelijk in de praktijk brengen, want je gaat enkele holes op de golfbaan spelen. 

Golfbaan met feestlocaties

Maak kennis met Golfpark De Turfvaert, een golfbaan in de Brabantse plaats Rijsbergen. De golfbaan is een 18 holes Inland Linkscourse: dit betekent dat de golfbaan een kopie is van de beroemde, klassieke golfbanen in Engeland. Kom bij ons golfen en geniet van weidse uitzichten, glooiende fairways, verraderlijke roughs, ruwe bunkers en mooie greens. Onze golfbaan biedt bovendien volop mogelijkheden voor zakelijke bezoekers en bezoekers die op zoek zijn naar een heerlijke lunch of diner óf naar een unieke feestlocatie met alles erop en eraan! 

Neem contact met ons op

Zoek je een leuk uitje in Breda en omgeving? Maak jouw keuze voor de golfclinics van Golfpark De Turfvaert. Deze clinics zijn het ideale uitje voor een teambuilding, heidesessie, vriendenweekend of familieweekend. De clinic wordt geheel afgestemd op jouw wensen en het niveau van de deelnemers. Meer weten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op

De golfclinic

  • Duur: variërend van 1 tot 3,5 uur
  • Wanneer: vanaf 6 deelnemers
  • Optioneel: Clinicarrangement: koffieontvangst, clinic + daggerecht of driegangendiner