GVB halen regio Breda

Ben je woonachtig in de omgeving van Breda en zoek je een golfbaan waar je jouw GVB kan halen? Kies voor Golfpark De Turfvaert in Rijsbergen! Met ons Turfvaert Golfpaspoort behaal je in enkele overzichtelijke stappen jouw Clubhandicap 54 (voorheen GVB). Lees meer informatie over het behalen van jouw Handicap 54.

Kies voor het Turfvaert Golfpaspoort

GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en sinds enkele jaren wordt de GVB ook wel Clubhandicap 54 genoemd. Veel Nederlandse golfbanen vragen minimaal Handicap 54 om op de golfbaan te mogen spelen. Na het behalen van de Handicap 54 ontvang je een NGF-pas van de Nederlandse Golf Federatie. Wil jij je Clubhandicap 54 behalen, zodat je op alle golfbanen in Nederland mag spelen? Kies voor het Turfvaert Golfpaspoort van Golfpark De Turfvaert.
 

Volg les bij onze golfprofessionals

Het Turfvaert Golfpaspoort is een lesplan voor de Clubhandicap 54 waarmee je binnen 5 golflessen je eerste stappen op de golfbaan kan zetten. Na 15 lessen ben je klaar voor de Grote Baanpermissie en het theorie-examen. Het lesprogramma wordt verzorgd door onze golfprofessionals: zij hebben jarenlange ervaring in het geven van golfles. Op een prettige en laagdrempelige manier brengen zij jou de fijne kneepjes van het golfen bij, zodat jij binnen afzienbare tijd het stappenplan hebt doorlopen en jouw Clubhandicap 54 haalt.
 

Clubhandicap 54 bij Golfpark De Turfvaert

Zoek jij een golfbaan waar jij jouw Clubhandicap 54 of GVB kan halen? Kies voor Golfpark De Turfvaert, een prachtige golfbaan in de Brabantse plaats Rijsbergen (nabij Breda). Onze karakteristieke 18 holes Inland Linkscourse is geïnspireerd op de klassieke golfbanen uit Engeland. De baan is geschikt voor ervaren en beginnende golfers. Neem contact met ons op voor meer informatie of plan jouw eerste golfles in.

Good to know

Download hieronder een aantal belangrijke zaken

 • Scorekaart

  Wit, geel, blauw en rode tees
 • Caddiebook

  Download het caddiebook
 • Baanreglement

  Download hier het baanreglement
 • Handicap dames

  Download hier de handicaplijst
 • Handicap heren

  Download hier de handicaplijst
 • Local Rules

  Bekijk hier de lokale regels