Gerrit Pasman

"Mag ik mij even voorstellen: mijn naam is Gerrit Pasman en kom, naast Sascha Labrujere, golfles geven op Golfpark de Turfvaert.

Sportinstructeur Koninklijke Landmacht

Nadat ik aan het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportinstructeurs) ben afgestudeerd, ben ik gaan werken als beroeps LO/Sportinstructeur bij de Koninklijke Landmacht.

Naast mijn reguliere werk, ben ik tot mijn 40e in de waterpolowereld als trainer/coach actief geweest op Nationaal en Internationaal niveau. De 15 jaar daarna heb ik als co- trainer gewerkt bij NMTT (Nijssen Management en Team Trainingen) voor leidinggevenden in het bedrijfsleven.

Eind jaren 90 werd bij Defensie bekend dat de leeftijdsontslaggrens werd verlengd en werd er gekeken naar Lifetime sporten waar o.a. de golfsport naar voren kwam.

In die tijd heb ik mijn Golf kerninstructeur diploma gehaald.

Met verschillende golfbanen rondom Eindhoven werden er afspraken gemaakt om daar, vanuit de Landmacht, golfwerkzaamheden te mogen verrichten.

In die periode heb ik de certificering voor de cursus GVB-examinator, Baancommissaris I en Baancommissaris II (Club referee) behaald, en nadien heb ik met goed resultaat de opleiding tot Golfprofessional doorlopen.

Aansluitend heb ik de opleiding Impliciet Leren aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd.

G-Golf

Sinds 2015 ben ik bij Prise d´eau in Tilburg actief als golfprofessional en als coördinator van de marshals. In dat jaar heb ik de G-Golf opgericht, voor mensen met een verstandelijke beperking in de ruimste zin van het woord

Verder verzorg ik voor de WGTF (World Golf Teacher Federation) verschillende cursussen.

Fysieke- en mentale fitheid

De golfsport staat bekend voor zijn positieve invloed op de fysieke- en mentale fitheid dankzij de veelzijdige beleving door uitdaging, ontspanning, lichaamsbeweging, gezelligheid, sociaal contact en dat midden in de natuur.

Wilt u leren golfen of uw golfspel verbeteren maar ook het golfspel beleven in al zijn facetten?

Dan wil ik u daar graag bij helpen om van deze fijne sport, op deze mooie golfbaan de Turfvaert, met zijn openhartige Brabantse gezelligheid, te genieten."

Gerrit Pasman is op maandag en dinsdag beschikbaar voor een privé golfles. Ook geeft hij les aan de jeugd van De Rijsbergse Golfclub De Turfvaert.