PeAc Trainingen

"Wij maken bedrijven veiliger met onze maatwerktrainingen!"

Bij PeAc Trainingen geloven we dat het van cruciaal belang is om goed voorbereid te zijn op noodsituaties. Daarom bieden wij een breed scala aan BHV trainingen aan voor verschillende organisaties en ondernemingen.

Persoonlijk

Bij PeAc Trainingen staan persoonlijke aandacht en interactieve trainingen centraal, zodat uw medewerkers de kennis op een praktische manier kunnen toepassen.

Professioneel

Onze trainingen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs die garant staan voor de hoogste kwaliteit en professionaliteit.
Mijn naam is Peter Acda en ik ben instructeur op het gebied van BHV, brand en ontruiming, EHBO en reanimatie.
Bij PeAc trainingen geef ik al jarenlang trainingen aan zowel kleine als grote bedrijven. Met meer dan 20 jaar ervaring als BHV’er bij verschillende werkgevers, heb ik besloten om mijn kennis en ervaring over te dragen als trainer.
Ik heb een passie voor het bevorderen van veiligheid op de werkvloer en het trainen van anderen in het nemen van veiligheidsmaatregelen. Daarom ben ik actief voor verschillende organisaties en werkgevers om deze kennis te verspreiden.

Onze visie

Bij PeAc Trainingen willen we de meest betrouwbare en gewaardeerde BHV-opleider in Nederland zijn en mensen helpen hun persoonlijke en professionele potentieel te ontdekken. Onze persoonlijke aanpak is essentieel en we ontwikkelen trainingen die aansluiten bij individuele behoeften en werkomgeving.
Onze gecertificeerde trainers hebben ruime praktijkervaring en we richten ons op innovatie en continue verbetering. Maatwerktrainingen zijn ons specialisme, waarbij deelnemers vaardigheden en kennis opdoen om adequaat te reageren bij noodsituaties.
PeAc Trainingen biedt een inspirerende en veilige omgeving om te experimenteren, leren en groeien op persoonlijk en professioneel vlak. Onze trainingen zijn maatwerk en afgestemd op individuele behoeften van onze klanten en deelnemers. Duurzaamheid en respect voor mens en milieu staan bij ons hoog in het vaandel om zo een positieve impact op de wereld te hebben.

Contactgegevens:

PeAc Trainingen | Bedrijfsopleiding en -training
BHV, EHBO, brand en ontruiming en reanimeren


Peter Acda
Telefoonnummer: 06-43580030
E-mail: Peter.acda@peactrainingen.nl
Website: Peactrainingen.peteracda.nl

Adres:
Zeilmakerstraat 7
4871ER Etten-Leur