Schipper Accountants

De Schipper Groep; passie voor ondernemen en golf

Sinds de oprichting in 1938 in Goes heeft de Schipper Groep 11 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Schipper biedt ondernemers in het mkb diverse diensten op het gebied van onder meer accountancy, controle, belasting, pensioen, personeel en financiering. Voor deze ondernemers zijn wij een professioneel klankbord. Tegelijkertijd hechten we er veel waarde aan om lokaal te acteren.
 
Bij Schipper staat de adviseur naast de ondernemer. We zullen nooit op de stoel van de ondernemer gaan zitten, maar er wel pal naast om samen aan een succesvolle toekomst te werken. Door de inzet van onze kennis, inzet en creativiteit, komen we samen tot concrete en overzichtelijke oplossingen. Belangrijk is dat we altijd dichtbij zijn en dat er een ‘gezicht’ bij Schipper hoort. Dit is tevens de reden dat we onszelf laten zien in relevante netwerken.
 
Bent u opzoek een sparringpartner of heeft u ondernemingsvraagstukken? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek op één van onze kantoren, bij u op het bedrijf of gewoon tijdens een rondje golf!

Contactgegevens

J.C.W.J. (Maron) Gosens
Kantoorleider Schipper Breda
T. 076 303 46 26
E. info@schipperaccountants.nl
www.schipperaccountants.nl

Schipper Breda
Rat Verleghstraat 3
4815 NZ Breda
Postbus 9624
4801 LS Breda