Slokker Bouwgroep

SAMEN BOUWEN AAN DE WERELD VOOR MORGEN

Slokker Bouwgroep maakt deel uit van de Slokker Groep, een professioneel en solvabel familiebedrijf dat is opgericht in 1935 en sindsdien is uitgegroeid tot een speler van betekenis op de (internationale) bouw- en vastgoedmarkt. De Slokker Groep kent vier hoofdactiviteiten, te weten Ontwikkelen, Bouwen, Beleggen en Internationaal (voornamelijk USA en Canada).

Slokker Bouwgroep is een markt-sensitieve en strak opgelijnde organisatie met een platte organisatiestructuur. Vanuit onze zelfstandige vestigingen in Almere, Amsterdam en Breda worden projecten gerealiseerd in de sectoren woningbouw, onderwijs, zorg, commercieel, multifunctioneel; zowel nieuwbouw als renovatie en transformatie. Dit gebeurt op basis van diverse contractvormen. Steeds vaker zijn wij niet alleen de bouwer, maar ook verantwoordelijk voor het (technisch) ontwerp en het planmatig onderhoud van uiteenlopende vastgoedopgaves.

Door de platte organisatiestructuur zijn de communicatielijnen kort en staan wij dicht bij de klant. Dat betekent dat er snel geschakeld kan worden. Een onafhankelijke, krachtige financiële positie maakt ons tot een betrouwbare partner. We streven naar duurzame relaties, of het nu gaat om opdrachtgevers, medewerkers of preferred suppliers.

Wilt u meer weten over Slokker Bouwgroep of bent u benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Contactgegevens

Slokker Bouwgroep B.V.
Lage Mosten 47
4822 NK Breda
sbg@slokkerbouwgroep.nl