Viditour

Vertel je verhaal met Viditour

Je hebt een bijzonder bedrijf en een prachtig product alleen ziet nog niet iedereen dat. De website en brochure zien er goed uit maar vertellen slechts een deel van jouw verhaal. Het liefst zou je van de daken willen schreeuwen wat voor iets moois je aanbiedt, wat je doet of in welke inspirerende omgeving je werkt. Hoogste tijd dus om de boel te laten leven en écht te laten zien wie je bent! Met een viditour kan dat en geef je de bezoeker een virtuele rondleiding door jouw organisatie. Welk verhaal wil jij aan je klant vertellen?

Viditour neemt je klant mee naar binnen
Met een viditour gun je een breed publiek een kijkje achter de schermen én laat je zien waar je bedrijf voor staat. Een extra service die meer biedt dan transparantie. Want hoe handig is het als jouw potentiële klant of bezoeker van tevoren weet op welke verdieping hij moet zijn? Of dat je een blik gunt op het productieproces? En dat je cliënt weet hoe de afdeling eruitziet waar hij straks wordt behandeld? Zomaar wat voorbeelden van de ongekende mogelijkheden van een viditour. Daarnaast is een viditour natuurlijk gewoon een leuke tool voor nieuwsgierige mensen. En nieuwsgierig, dat zijn we toch allemaal een beetje?

Voordelen van Viditour voor jouw bedrijf
Vanaf laptop, smartphone of tablet kan iedereen een virtueel bezoek brengen aan jouw bedrijf. Potentiële klanten kunnen zo alvast even rondkijken en jij kunt letterlijk laten zien wat je in huis hebt. Daarnaast kan een viditour voor je klanten drempelverlagend werken: in een vertrouwde omgeving virtueel voorbereiden voordat het fysieke bezoek plaatsvindt. Met een viditour krijgt je website dan ook een visuele boost. Je website gaat meer leven en voor de bezoeker valt er meer te beleven. Een viditour is een professionele en uitnodigende presentatie die bovendien eenvoudig gedeeld kan worden via social media.

Gegevens

Adres: Raadhuisstraat 99, 4701 PN Roosendaal
Telefoon: +31(0)165 820 218
Mail: info@viditour.nl
https://viditour.nl/