Zelfstandig werkend kok / sous chef

De Turfvaert in Rijsbergen bestaat uit een 18-holes golfbaan, vergaderfaciliteiten, golfschool en een gezellige brasserie. Brasserie De Turfvaert ligt op korte afstand van Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Antwerpen. Brasserie De Turfvaert is gelegen op Landgoed De Turfvaert.

Onze gasten zijn bezoekers van onze golfbaan én we ontvangen daggasten (fietsers, wandelaars, etc.). Iedereen is welkom voor een kopje koffie, borrel, lunch of diner! Daarnaast zijn we ook een locatie voor feesten en vergaderingen. Bij mooi weer genieten onze gasten van een zon overgoten terras met een prachtig uitzicht over het landgoed.

De Brasserie heeft een volledige lunch, borrel en dinerkaart. Ook voor op maat gemaakte buffetten, borrels en culinaire diners kan men bij ons terecht. Binnen zijn er ongeveer 100 en buiten op het terras zijn er ongeveer 120 zitplaatsen. Iedere dag worden er smaakvolle gerechten gemaakt met verse ingrediënten.

Per februari 2024 zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor 38 uur.

Functieomschrijving

Je werkzaamheden bestaan uit het (voor)bereiden van de diverse gerechten (volgens receptuur en planning), het schoonhouden van de werkomgeving en apparatuur, naleven van HACCP-richtlijnen en waarborgen van voedselkwaliteit.  

Wij zijn 7 dagen in de week geopend. Keukengerechten kunnen vanaf 11.00 uur besteld worden en we sluiten pas als de laatste gasten naar huis gaan.

Jouw profiel

  • Afgeronde vakopleiding tot zelfstandig werkend kok;
  • Ervaring;
  • Representatief;
  • Een zeer gastvrije en gastvriendelijke instelling;
  • Affiniteit met horeca;
  • Stressbestendig;
  • Zelfstandig en verantwoordelijk;
  • Flexibel (ook in werktijden);
  • Minimaal 5 dagen per week beschikbaar;
  • Collegiaal;
  • Woonachtig in regio Breda;
  • Bezit van eigen vervoer.

Wij bieden

Vanzelfsprekend bieden wij jou een uitdagende en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en vrijheid, maar daarnaast echt ruimte voor jou privé agenda.

Dit houdt in naast geregeld vrij in het weekend ook gedurende het seizoen ruimte voor opname vrije dagen en een zomervakantie. Verder zijn we gesloten op 1ste en 2de Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

De drukte van de zomermaanden compenseren we met maanden van rust in de winter. En natuurlijk bieden wij een salaris dat is gebaseerd op jouw ervaring en opleiding.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO Horecabranche.

Interesse?

Wil jij werken in een prachtige omgeving en in een gezellig team? Stuur dan je CV met foto en motivatie naar: a.jacobs@deturfvaert.nl t.a.v. dhr. Ad Jacobs, eigenaar van De Turfvaert.