Zoontjens Boomprojecten B.V.

Zoontjens Boomprojecten staat voor kennis, ervaring en vakmanschap in het bomenvak. Met een ervaring van ruim 28 jaar kennen we de boom van ‘top tot wortel’. Onze missie is om opdrachtgevers te ontzorgen in het gehele traject van advies in de ontwerpfase tot realisatie en onderhoud van het project. Wij willen vitale, biodiverse en klimaatbestendige buitenruimtes creëren.

In de periode tot nu toe hebben wij een waardevol klantenbestand opgebouwd en vele mooie, uitdagende boomprojecten uitgevoerd. Dit heeft ons gebracht naar waar we nu staan: Zoontjens Boomprojecten is onderscheidend in de branche. Wij zijn namelijk een van de weinige bedrijven die zich uitsluitend met projecten rondom bomen bezighoudt.

Onze specialisatie richt zich op het planten en verplanten van bomen, inclusief het inrichten van groeiplaatsen. Deze kennis passen wij ook toe bij bomen in bakken (Flexibilitree) en onze passie rondom groen op bijzondere plekken, zoals aan gevels. Alle projecten worden door onze eigen specialisten onderhouden. Van A tot Z is iedereen binnen ons bedrijf betrokken bij de projecten die we uitvoeren en onderhouden. Elke dag is voor ons bijzonder. De dynamiek van ons werkgebied, welke voornamelijk in stedelijk gebied is, kent vele mooie, groene uitdagingen.

Contactgegevens

Arjan Zoontjens
Telefoonnummer: 06 31 96 73 46
Mailadres: arjan@zoontjensboomprojecten.nl

Adres: Vroenhoutseweg 26, 4703 SJ Roosendaal
Websites: www.zoontjensboomprojecten.nl & www.flexibilitree.nl