AMD – Supply Chain Professional 

Ik ben Sander Demouge, ruim dertig jaar actief in Supply Chain Management, een vakgebied dat ook wel ketenbeheersing wordt genoemd. Dit is het traject “van zand tot klant” en raakt alle facetten van het (productie) proces, zoals onder andere 

  • de inkoop van grondstoffen, halffabricaten,  
  • het voorraadbeheer, inspectie inkomende goederen, 
  • de vertaling van de (commerciële) vraagvoorspelling naar het juiste productieplan,  
  • voorraadbeheer van de eindproducten (inclusief het uit- en infaseren van oude naar nieuwe producten), 
  • het transport naar de klant, 
  • de kwaliteitsborging en facturatie. 

Met name de link tussen het commerciële veld (wat denken we te verkopen?) en productie (wat is reëel, haalbaar?) is een buitengewoon interessant werkterrein, hier liggen vaak mooie (de mooiste?) vraagstukken. 

Ik heb door de jaren heen voor diverse multinationals gewerkt zoals Organon, Mediq, Zimmer-Biomet (Farmacie, Gezondheidszorg, Orthopedie). Allen bedrijven die de gezondheid van de mens hoog in het vaandel hebben staan. 

In 2018 heb ik besloten om mijn kennis en kunde als zelfstandig expert aan te bieden, AMD Supply Chain Professional werd “geboren”. Ik heb me toen bovendien aangesloten als partner bij de UC Group, mede om het bereik van mijn netwerk te vergroten. 
UC Group is een Interim- en Consultancybureau dat gerund wordt door ondernemers zoals ik. Stuk voor stuk professionals met een passie voor het eigen vakgebied: Supply Chain en Productie. Mensen die als allrounders over de grenzen van hun vakgebied heen kijken. 
Volgens onze klanten onderscheiden wij ons doordat we in staat zijn onze adviezen ook daadwerkelijk te realiseren. 

Ik nodig jullie graag uit om een kijkje te nemen op mijn link en onze website UC Group

 

Contactgegevens

Sander Demouge
T: 06-5191 5248

AMD- SCM Professional
linkedin.com/in/sander-demouge

UC Group
www.ucgroup.nl