Bedrijfsuitje golfclinic

Bij Golfpark de Turfvaert

Ben jij de gelukkige en mag jij het teamuitje van dit jaar organiseren? Dit is een leuke, maar soms ook ingewikkelde taak. Want waar kun je jouw collega’s blij mee maken? Kies in deze gevallen voor een bedrijfsuitje bij Golfpark De Turfvaert in Rijsbergen (nabij Breda). Hier kun je uiteenlopende bedrijfsuitjes vieren, waaronder een sportieve golfclinic!

Sluit de golfclinic af met een feest

De golfclinics van Golfpark De Turfvaert zijn het ideale bedrijfsuitje. Je collega’s en jij worden onderverdeeld in verschillende groepen (afhankelijk van de grootte van de groep), waar jullie van een echte golfprofessional les krijgen. Hier leren jullie de basisprincipes van het golfspel, zoals het putten, chippen en swingen. Jullie maken gebruik van officiële oefenfaciliteiten en afhankelijk van de tijdsduur van de clinic, spelen jullie enkele holes op de golfbaan. Je kunt bij Golfpark De Turfvaert kiezen voor een golfclinic van 1 uur en 3 of 3,5 uur. Na afloop kun je de golfclinic uitbreiden met een barbecue, driegangendiner, receptie of groots en meeslepend personeelsfeest met muzikaal optreden. 

Golfen in de Brabantse natuur

Genieten van de Brabantse natuurschoon? Golfpark De Turfvaert biedt weidse uitzichten, glooiende fairways, verraderlijke roughs, ruwe bunkers, mooie greens in Britse stijl. Onze golfbaan is gelegen in Rijsbergen en beschikt over een karakteristieke 18 holes Inland Linkscourse – de baan is hierbij geïnspireerd op de klassieke golfbanen uit Engeland. De baan is geschikt voor zowel beginnende golfers als golfers met de nodige ervaring. Golfpark De Turfvaert is bovendien jouw ideale partner voor heerlijke lunches en diners én voor onvergetelijke feesten en partijen.

Plan jouw golfclinic

Wil je een bedrijfsuitje organiseren en zoek je een geschikte activiteit? Kies voor de golfclinics van Golfpark De Turfvaert! Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers: zij lichten de mogelijkheden graag aan je toe. Ook kunnen zij meer informatie geven over de overige faciliteiten van onze golfbaan. Graag tot ziens!

De golfclinic

  • Duur: variërend van 1 tot 3,5 uur
  • Wanneer: vanaf 6 deelnemers
  • Optioneel: Clinicarrangement: koffieontvangst, clinic + daggerecht of driegangendiner