Golfbaan regio Etten-Leur

Kom je uit Etten-Leur en zoek je een prachtige golfbaan waar je op ongedwongen wijze kunt golfen? Kies voor Golfpark De Turfvaert, een golfbaan in de Brabantse plaats Rijsbergen. De golfbaan is geschikt voor zowel beginnende golfer als golfers met de nodige ervaring. Lees hier meer informatie over ons golfpark en raak enthousiast!

18 Holes Inland Linkscourse

Bij Golfpark De Turfvaert golf je middenin het Brabantse natuurschoon. De golfbaan biedt weidse uitzichten, glooiende fairways, verraderlijke roughs, ruwe bunkers en mooie greens in Engelse stijl. De baan bestaat uit een 18 holes Inland Linkscourse, aangevuld met uitgebreide oefenfaciliteiten. Zo beschikken wij over een driving range, oefengreen, fairwaybunker en twee oefenbunkers. Onze golfbaan en onze oefenfaciliteiten zijn vriendelijk voor de beginnende golfer en uitdagend genoeg voor de geoefende speler. Meer weten over onze golfbaan? Bekijk op onze website een legenda met uitleg per hole.
 

Golfschool, brasserie en feesten en partijen

Naast een golfbaan en diverse oefenfaciliteiten beschikt Golfpark De Turfvaert over diverse extra’s. Zo hebben wij een eigen golfschool, de Golf Academy. De golfprofessionals van De Turfvaert Golf Academy helpen je om (beter) te leren golfen. Moet je je Clubhandicap 54 of GVB nog halen, dan kun je bij ons terecht voor een handig lesprogramma met stappenplan. Daarnaast kun je bij Golfpark De Turfvaert terecht voor heerlijke lunches, diners, high wines en high beers in Brasserie De Turfvaert. Ook verzorgen wij feesten en partijen, zoals huwelijken, jubilea, verjaardagen, personeelsfeesten en productpresentaties. Het feest wordt volledig afgestemd op jouw wensen!
 

Contact met Golfpark De Turfvaert

Wil je meer weten over onze golfbaan in de buurt van Etten-Leur? Neem een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op! Uiteraard kan je ook een prive-les bij ons boeken. Graag tot ziens bij Golfpark De Turfvaert!
 

Good to know

Download hieronder een aantal belangrijke zaken

 • Scorekaart

  Wit, geel, blauw en rode tees
 • Caddiebook

  Download het caddiebook
 • Baanreglement

  Download hier het baanreglement
 • Handicap dames

  Download hier de handicaplijst
 • Handicap heren

  Download hier de handicaplijst
 • Local Rules

  Bekijk hier de lokale regels