Golfclinic Brabant

Bij Golfpark de Turfvaert

Zoek je een leuk uitje, bijvoorbeeld voor het eerstvolgende familieweekend of het aanstaande bedrijfsuitje? Maak kennis met Golfpark De Turfvaert, een golfbaan in de Brabantse plaats Rijsbergen (bij Breda). De golfbaan biedt diverse mogelijkheden voor teamuitjes en familieweekenden, waaronder een golfclinic door een golfprofessional. Lees hier meer informatie en laat je overtuigen!

Uitje voor collega’s, vrienden of familie

Kies voor een golfclinic van Golfpark De Turfvaert en leer in 1 tot 3,5 uur de golfsport kennen. Onze golfprofessionals leren jou meer over de basisprincipes van het golfen, zoals de houding en de positie van de golfclub. Hierna ga je aan de slag met het praktische gedeelte: het putten, chippen en swingen. Bij de langere golfclinics kun je alle opgedane kennis gelijk in de praktijk brengen, want je gaat enkele holes op de golfbaan spelen. Na afloop kun je de golfclinic uitbreiden met een barbecue, driegangendiner, receptie of groots en meeslepend personeelsfeest met muzikaal optreden.

18 holes Inland Linkscourse

Genieten van de Brabantse natuurschoon? Golfpark De Turfvaert biedt weidse uitzichten, glooiende fairways, verraderlijke roughs, ruwe bunkers, mooie greens in Britse stijl. Onze golfbaan is gelegen in Rijsbergen en beschikt over een karakteristieke 18 holes Inland Linkscourse – de baan is hierbij geïnspireerd op de klassieke golfbanen uit Engeland. De baan is geschikt voor zowel beginnende golfers als golfers met de nodige ervaring. Golfpark De Turfvaert is bovendien jouw ideale partner voor heerlijke lunches en diners én voor onvergetelijke feesten en partijen. 

Meer informatie over onze golfbaan

Wil je meer informatie over onze golfbaan of over de mogelijkheden van de golfclinic? Of wil je direct een golfclinic bij ons boeken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers vertellen je graag meer en lichten de mogelijkheden toe.

De golfclinic

  • Duur: variërend van 1 tot 3,5 uur
  • Wanneer: vanaf 6 deelnemers
  • Optioneel: Clinicarrangement: koffieontvangst, clinic + daggerecht of driegangendiner