Maandmenu april
- 3-gangen menu: € 37,50
- 2-gangen menu: € 31,00
U heeft de keuze uit 3 voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.
Iedere maand een nieuw menu.
Voorgerechten
UPREISOEP
stukjes geitenkaas
of
GEROOKTE EENDENBORSTFILET
grapefruit | venkel | tuinkers | walnoot | frambozendressing
of
SALADE SPINAZIE
gamba | gerookte zalm | groene appel | rode ui | komkommer | chips van zoete aardappel | dressing van peper en ui
Hoofdgerechten
SALTIMBOCCA
kalfsvlees met prosciutto en salie | groentengarnituur | aardappelgarnituur | jus van dragon
of
VISLASAGNE
witvis | doperwten | aubergine | prei | bechamelsaus | krachtige tomatensaus | Gruyère kaas | rucola
of
BROODJE VEGA BURGER
gebakken ei | kastagne champignons | wortel | tomaat | sla | zoete aardappel frites | Andalousesaus
Nagerechten
MINI DONUT
aardbeien room | nougatine | vijgen honing ijs
of
KAASPLANKJE
3 verschillende kazen | stroop | notenmelange | zuurdesem notenkrentenbrood
of
CRÈME BRÛLÉE
witte chocolade krullen | Liquer 43