Maandmenu april

  • 3-gangen menu: € 37,50
  • 2-gangen menu: € 31,00

U heeft de keuze uit 3 voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.
Iedere maand een nieuw menu.

Voorgerechten

UPREISOEP 
stukjes geitenkaas

of

GEROOKTE EENDENBORSTFILET 
grapefruit | venkel | tuinkers | walnoot | frambozendressing

of

SALADE SPINAZIE 
gamba | gerookte zalm | groene appel | rode ui | komkommer | chips van zoete aardappel | dressing van peper en ui

Hoofdgerechten

SALTIMBOCCA 
kalfsvlees met prosciutto en salie | groentengarnituur | aardappelgarnituur | jus van dragon

of

VISLASAGNE 
witvis | doperwten | aubergine | prei | bechamelsaus | krachtige tomatensaus | Gruyère kaas | rucola

of

BROODJE VEGA BURGER 
gebakken ei | kastagne champignons | wortel | tomaat | sla | zoete aardappel frites | Andalousesaus

Nagerechten

MINI DONUT 
aardbeien room | nougatine | vijgen honing ijs

of

KAASPLANKJE 
3 verschillende kazen | stroop | notenmelange | zuurdesem notenkrentenbrood

of

CRÈME BRÛLÉE 
witte chocolade krullen | Liquer 43