Driving-range matten

De vloer van het overdekte gedeelte van de driving-range is voorzien van kunstgras matten. In plaats van de traditionele driving range matten is gekozen voor een tee-line. Deze tee-line is voorzien van comfortabel en een zeer goede kwaliteit kunst Tee Grass. 

Dit kunstgras lijkt ontzettend veel op het gras van de golfbaan waardoor het oefenen nog realistischer is. 

In de tee-line kun jij je eigen tee prikken, op elke door jou gewenste plaats. De tee kun je ongeveer 3 centimeter in het kunstgras prikken. Valt jouw tee per ongeluk op de driving-range? Dan mag je deze niet oppakken i.v.m. de veiligheid. Om dit te voorkomen zijn er binnenkort Tee mate’s verkrijgbaar. Dit is een elastiek met schroefnop die je aan de tee en op de tee-line kunt bevestigen zodat de tee niet op de driving range komt.

Ook zijn er dividers (afscheiding tussen de afslagplaatsen) voor de veiligheid voor jou en overige golfers die op de driving range staan. 

Aan beide zijden van de overdekte driving range liggen de normale driving range matten. Hier kunnen de rubberen tees gebruikt worden welke verkrijgbaar zijn bij de receptie.